Gemiddelde beoordeling:

Recente beoordelingen:

Prima service.
Het was super snel bezorgd en de smaak van het eten was wel oké. Maar helaas zat het in een dicht geknoopte plastic tas waardoor de zakjes nat waren en al het eten slap en klam was. De sla was heerlijk. Vorig jaar was het stukken beter.
Snelle bezorging
Helemaal top. Snelle bezorging en alles was nog lekker vers en heet. Blikjes drinken erbij, ook voor de kleintjes. Heel attent!
Eerder dan gedacht, nog goed warm, genoeg én lekker!
Eten was goed... helaas wel koud! Ik had aangegeven dat ik het eten om 10 over 8 bezorgd wilden hebben omdat we iets over 8 thuis zouden zijn.. echter werd hier niks mee gedaan en stond de bezorger om kwart voor 8 al voor onze deur..en waren wij er dus ni
Beste van zetten en omstr
Snelle bezorging! Gratis blikjes cola
Erg klantvriendelijk
Weer voortreffelijk en snel bezorgd! Het eten was perfect , wordt aanbevolen.
Zoals altijd weer prima in orde
Altijd heerlijke pizza’s, goed deeg, lekkere korst en een hele prettige service (snelle bezorging en vriendelijk). Bedankt pizzeria Mona Lisa!
Lekkerrrrrr
Bestel 3 sambal en krijg er maar 2 zelfs na bellen
Het was hartstikke lekker maar had nog speciaal in de opmerkingen gevraagd of de pizza’s gesneden konden worden en dit was weer niet gebeurd.
Vlot bezorgd! Lekker gegeten!
Snelle bezorging, lekkere pizza’s
4 schotels, maar 3 gekregen. Dus 1 later laten bezorgen, wat heel snel bezorgd werd gelukkig. Frietjes te slap en zoutloos, de shoarma en kebab was lekker.
Vond alleen de allereerste grote bestelling op mijn verjaardag niet zo super.verschillende pizza.s toch beetje verbrand smaak.maar de vorige bestelling.was heerlijk soarma met champions.heerlijk en goed gevuld.mijn zoon uit arnhem was bij mij in randwijk.
Helaas een haar tussen de shoarmaschotel
Al jaren goed, vertrouwd met goede service en dit keer binnen 20 minuutjes geleverd op zondag, wat wil een mens nog meer!
Alles prima voor elkaar. Netjes verzorgd. Heerlijk gegeten.
We zijn aan de diarree van het eten en hebben pijn in ons buik! Heel jammer!
Bestelling klopte niet helaas wel betalen voor een grote kapsalon maar een normale krijgen
Prima!
Zeer snelle levering
Snel geleverd, vriendelijk personeel.
Prima!
30 min tot 60 min levertijd, en er dan gewoon binnen 20 min zijn! ook super lekkere pizza's en gratis coca cola blikje!